Според Нинова ще се използва кампанията, за да бъде злепоставена

...
Според Нинова ще се използва кампанията, за да бъде злепоставена
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не знам с какво съм заслужила правителството да бъде наречено Анти-Нинова

Според Нинова ще се употребява акцията, с цел да бъде злепоставена Българска социалистическа партия

Бившият вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова счита, че служебното държавно управление ще бъде реваншистки настроено към Българска социалистическа партия.

"Очевидно държавното управление ще бъде реваншистко към Българска социалистическа партия ", отговори Нинова на журналистически въпрос по време на гала във ведомството по предаване и приемане на властта на новия длъжностен министър Никола Стоянов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според Нинова ще се употребява акцията, с цел да бъде злепоставена Българска социалистическа партия. Тя счита, че ще се измислят и показват компромати против Българска социалистическа партия. "Както виждате, на мен президентът е обърнал особено внимание. Не знам с какво съм заслужила цяло държавно управление да бъде наречено анти Нинова ", съобщи тя.

Корнелия Нинова счита, че "специално е удостоена " да бъде заменена от Никола Стоянов на поста министър на стопанската система и промишлеността, който тя е уволнила като ръководител на Съвета на шефовете на "Вазовски машиностроителни фабрики " - Сопот. По думите ѝ президентът Радев е можело да прояви повече въображение - да вземем за пример да назначи някогашният началник на "Кинтекс " Александър Михайлов.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР