Според нея женската красота не е задължително да бъде показвана

...
Според нея женската красота не е задължително да бъде показвана
Коментари Харесай

Никога не се е обличала вулгарно

Според нея женската хубост не е наложително да бъде показвана демонстративно, а прекомерното излагане на плът може да сътвори неверни усещания

" Никога не бих си разрешила вулгарно облекло “, показа в изявление Цветанка Ризов, като изключително акцентира, че заобикаля дълбоките деколтета. Според нея женската хубост не е наложително да бъде показвана демонстративно, а прекомерното излагане на плът може да сътвори неверни усещания, написа Ретро.

„ Това просто не е за мен “, споделя водещата на „ Лице в лице “, добавяйки, че дамата би трябвало да излъчва класа, без да изпада в крайности. Ризова счита, че изисканият жанр е този, който акцентира личността и интелекта на дамата, без да разсейва публиката с външния й тип.

„ Моето облекло постоянно е било подчинено на правилото, че съм на първо място публицист, а не просто лице на екрана. Няма потребност да демонстрирам повече от това, което е нужно, с цел да привлека внимание “, добавя тя.

„ Истинският триумф идва, когато дамата знае своята стойност и не се нуждае от външни орнаменти, с цел да се усеща уверена “, акцентира Ризова. Водещата е на мнение, че твърдият й отвод да употребява външния си тип като главно средство за триумф я е направил по-устойчива и уважавана в медиите.

Не споделя нищо обаче за тежкия грим, който поставя на очите си, разясняват в обществените мрежи. Той също притегля ненужно вниманието и може да се каже, че е по-подходящ за нощен клуб, само че не и за съществено публицистично предаване. Да не приказваме, че не наподобява естетично.

Журналистката споделя още, че е доста щастлива в любовта с новия си мъж – юрист Красимир Недев.  Ризова не крие гордостта си и от това, че е съумяла да съчетае сполучливата си кариера със отговорностите на майка. Тя споделя, че е отделила доста време и сила, с цел да възпитава сина си от първия си мъж в стойности, значими за нея – честност, почитание и блян към триумф. „ Гордея се с метода, по който той израсна и стана самостоятелен човек “, споделя Ризова.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР