Според нея ГЕРБ трябва да предложи формула, която да структурира

...
Според нея ГЕРБ трябва да предложи формула, която да структурира
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Кризата на доверието е налична. Надявам се да няма разцепление в демократичната общност у нас

Според нея ГЕРБ би трябвало да предложи формула, която да структурира евроатлантическо болшинство. Така ще се види коя партия ще има воля за ръководство. Иначе се събират сили на другия полюс - връща се Има Такъв Народ, " Възраждане " подвига поддръжката си.

 

Ясните цели за България са Шенген, което е доверие, а освен осъществяване на критерии. Също въвеждане на еврото и промяната в правосъдната власт.

 

Ако от един ясно написан дневен ред има отдръпване, ще се види кой защо е.
България би трябвало да има държавно управление с ясни цели - не можем да постановяваме модели. Реалната обстановка в света с тази война постанова България да си върне доверието у сътрудниците, добави Нейнски.

 

Тя изясни, че рецесията на доверието е налична - институционализираните фигури излъчват разнообразни послания.

 

Надявам се да няма разединение в демократичната общественост у нас. Нито на първия, нито на втория ще е елементарно. Всяко държавно управление на малцинството се избира от болшинство и би трябвало да има ясно структуриране към избрана стратегия.
Ситуацията е доста патова и не бих желала да съм на тяхното място. Съдебната система е доста значима и желае болшинство за реформирането й.

 

Необходима е освен правдивост, нужна е и правда. Трябва да създадем демократични закони, пред които всички да са равни. Проблемът с корупцията е трагичен и не би трябвало да имаме толерантност, а другояче я има на всички места.

Някои споделят, че има вид за 6-и избор дружно с локалните, само че те не са геополитически, а локални. Важно е по какъв начин България стои в геополитичесто отношение, добави Надежда Нейнски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР