Според нея Демократи за силна България“ са заели държавническа позиция

...
Според нея Демократи за силна България“ са заели държавническа позиция
Коментари Харесай

Изпълнителният съвет на ДСБ: Кабинетът „Денков-Габриел“ е без раз...

Според нея „ Демократи за мощна България “ са заели държавническа позиция за основаване на постоянна централна власт посредством актуалното държавно управление, с цел да бъдат реализирани значимите национални цели – правосъдна промяна, влизането в шенгенското пространство и еврозоната.

 

" За нас основни са и промените, които да основат предпоставки за ускорено икономическо развиване, постигане на средноевропейски стандарт онлайн, се показва в текста. Именно по тази причина ДСБ взе участие в болшинството в Народното събрание, само че оценката на групировката за управническите практики на ГЕРБ и Движение за права и свободи през последните 14 години остават непроменени ", се отбелязва още в документа.

 

В резолюцията се натъртва на събитието, че претенциите за въздействие на Движение за права и свободи върху болшинството и политиката на кабинета се дължат напълно на сделката сред ГЕРБ и Движението, която е била изключително забележима на локалните избори.

 

Сред провокациите пред българския парламент от ДСБ набелязват приемането на Закона за държавния бюджет; както и на промени в Конституцията като първа стъпка от промяната на правосъдната система. ДСБ удостоверява начертания проект пред държавното управление и упорства, след ротацията в кабинета „ Денков-Габриел “, да продължи политиката на твърда поддръжка на сегашните цели на кабинета.

 

„ Демократи за мощна България “ дефинират като национално безотговорни заканите на президента Румен Радев да наложи несъгласие върху държавния бюджет и показват решителност, че сред първо и второ четене народните представители на ДСБ сред двете му четения ще бъдат поръчител да няма разсипничество на обществените разноски.

 

ИС разпорежда на Националното управление на ДСБ да стартира неотложно договаряния с партиите от обединението „ Демократична България “ и от необятната коалиция с „ Продължаваме промяната “ за уточняване на съдружния формат на явяване на изборите за Европейски парламент и транспарантен развой за номинация и нареждане на общите листи за лъчение на най-голямата българска делегация в Екологичен потенциал.

 

„ ИС прави оценка резултатите от изборите като приемливи на национално равнище и като положителни в огромните градски центрове. ДСБ регистрира в това време и пропуснатите благоприятни условия, само че и сериозен пробив в голям брой дребни общини и общо увеличение на резултатите на „ Демократична България “, съпоставено с тези през 2019 година, са добавя в резолюцията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР