Според неотдавнашен доклад на Бюрото за по-добър бизнес в САЩ

...
Според неотдавнашен доклад на Бюрото за по-добър бизнес в САЩ
Коментари Харесай

Американски банки продължават да замразяват сметите на клиентите си

Според скорошен отчет на Бюрото за по-добър бизнес в Съединени американски щати е почнало следствие на вълна от недоволства от клиенти, чиито сметки са били замразени в известна американска банка.

За втора поредна седмица група клиенти на Green Dot Bank, която е обвързвана с Walmart и TurboTax, показват недоволството си от това, че средствата им са изцяло блокирани, както споделиха от NBC News.

Банката, която може да се похвали с потребителска база от 33 милиона души, сега е обект на наблюдаване от страна на Бюрото за по-добър бизнес заради доста повишаване на броя на жалбите, ориентирани към Green Dot.

Многобройни недоволства, в които се разказва загубата на достъп до средства, непрекъснато се подават в секцията за мнения на уеб страницата за следене на спиранията UpDownRadar.

През последните 14 дни NBC News е разговаряла със седем лица, които са срещнали компликации при опитите си да влязат в сметките си и да употребяват своите средства.

Петима от тях са били осведомени, че казусът се дължи на настояща работа по поддръжката, а двама са били известени, че сметките им са били маркирани заради евентуални подозрителни действия.

Алисън Люберт, представител на Green Dot, посочи, че неотдавнашните софтуерни усъвършенствания са били причина за краткотрайните разстройства в обслужването, които от този момент са отстранени. Лубърт изясни още, че единствено “ ” са имали тези проблеми и увери, че на тези, които средствата са били блокирани в сметките, са били отпуснати заеми.

Представител на Федералния запас загатна, че организацията е осведомена с новите недоволства по отношение на Green Dot. Представителят обаче нито удостовери, нито отхвърли съществуването на интензивно следствие на оперативните практики на банката.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР