Според него вече има знаци за това - освобождаването на

...
Според него вече има знаци за това - освобождаването на
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Между Киев и Москва има споразумение за примирие в рамките на 15 точки

Според него към този момент има знаци за това - освобождението на кмета на Мелитопол, изявлението на Зеленски, че Украйна няма да става член на НАТО. За него нейната сигурност може би ще бъде обезпечена посредством двустранно съглашение или със Съединени американски щати, или Англия.

Проф. Чуков счита също, че съветските войски сега реализират демилитаризацията на Украйна като унищожават военни обекти.

" Русия се е съгласила да се отдръпна от всички територии, които до момента е окупирала, проблематични са Луганск, Донецк и Крим. Може да се стигне до делба на тези три територии, не е ясно по какъв начин това ще стане. Това е напън от страна на Русия ", съобщи още той.

Според него е доста е значимо каква ще бъде украинската войска по-късно.

" Русия желае гаранции, че няма да бъдат застрашавани от територията на Украйна. Руснаците желаят Украйна да има подобен статут, който да корозира нацията ", добави той.

" При договарянията няма по какъв начин Русия да не отстъпи, те няма по какъв начин да устоят на непрекъснатите стопански и финансови рестрикции. Те не могат да си разрешат дълго време да водят военни дейности ", уверен е проф. Чуков.

" Притеснява ме, че ще има доста почистване на сметки сред руснаци и украинци. Ще има доста каузи по отношение на руснаците ", сподели още той.

" Посещението на министъра на защитата на Съединени американски щати у нас е знак и обръщение, че би трябвало да сме по-твърди в позициите си като член на НАТО ", счита експертът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР