Според него в кризата искаме да знаем кой ни говори.

...
Според него в кризата искаме да знаем кой ни говори.
Коментари Харесай

Психолог: Ако младите не отидат да гласуват, нямат право да претендират

Според него в рецесията желаеме да знаем кой ни приказва. Повечето партии разбрали, че ще би трябвало да показват единствено една персона, едно лице.

" Хората ще отидат да гласоподават, доста хора мечтаят да станат политици - може би е реакция от Коронавирус пандемията. И подобен вид отблясъци имаме. Има хора, които след абитуриенския си бал са подготвени за парламентарната зала ", акцентира Владимиров.

Според него е налично профанизирано говорене.

" Има хора, които са с по-оптимистична настройка, които ще си кажат, че желаят смяна. Но има и такива, които комформистки ще си кажат, че дадена партия е наложена и ще отидат до урните, мислейки, че нямат избор ", изясни събеседникът.

От думите му стана ясно, че когато искаш да имаш права, би трябвало да имаш и отговорности. Да не се отиде до урните поради боязън от заразяване било опрощение.

" Да покажем, че тази пандемия съумя да ни разсъни като народ. Трябва да се опитаме да си изберем човек, който да овластим. Един водач не може да взема независими решения. Имаше ужасно доста послания. За да може да се чуят рационално посланията, много хора се насочиха към обществените медии в дните на акция. Младите, които желаят да са обществено дейни, в случай че през днешния ден не отидат да гласоподават, на следващия ден няма да имат право да претендират за молове и прочие ", акцентира психологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР