Според него този шамар до голяма степен ще държи стабилността

...
Според него този шамар до голяма степен ще държи стабилността
Коментари Харесай

Кольо Колев: Шамарът на избирателите засилва шанса за правителство. Закономерно е Петков да е премиер

Според него този пестник значително ще държи стабилността и консенсуса сред договарящите за държавно управление политически сили, тъй като те надали не си дават сметка какво ще стане, в случай че и този път не се сформира кабинет.

„ Действията и решенията на възможното държавно управление ще покажат дали тази непоклатимост ще се резервира “, счита той.

За него е обикновено Кирил Петков да е министър председател, защото се употребява сега с публично доверие, също така е и водач на спечелилата изборите политическа мощ.

„ Трябва да има мощна съпротива, само че проблемите, които ГЕРБ изкарват сега, наподобяват малко измислени и кьорфишеци. Ще се вземат решение въпроси на бъдещето, по които те би трябвало да взимат отношение - това би била рационална съпротива “, сподели още политологът.

Колев счита, че Движение за права и свободи все още са в позицията на ГЕРБ, само че са снижили децибелите и ще желаят да бъдат градивна съпротива, ще търсят разговор и благоприятни условия за заемане на управнически позиции, в случай че не в този момент, то по-късно, само че връщането на Делян Пеевски в играта ще им коства доста.

„ Възраждане “ ще бъде отвън сметките на всички, те ще продължат кресливата си агитация ", добави политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР