Според него той е нападнат посред бял ден и пред

...
Според него той е нападнат посред бял ден и пред
Коментари Харесай

Нападнаха общински съветник от Възраждане, след като се оттегли...

Според него той е атакуван измежду бял ден и пред жилището му. 

 

" Отидох на работа, мина общинската сесия и на връщане към 11:30 ч. видях един комшия и стопирах да беседвам с него. Отнякъде пристигнаха двама маскирани мъже, напръскаха ме със спрей и започнаха удари. Единият – с маска като за мотор, виждат се единствено очите и устата, а другият – с шапка, приведен. Нито реплики, нито нищо. Дядото стартира да вика, една жена също ", споделя описа той е ефира на bTV. 

 

Алексиев е определен от листата на " Възраждане ", само че по-късно става самостоятелен. Според него това може да има общо с случая.

 

" Бях кандидат-кмет за регион „ Люлин “. Така се стекоха събитията, че напуснах структурата. Имахме непреодолими разлики с управлението в цялата идеология. Не е това, което се споделя. Към мен е имало опасност от управлението, че ще бъда погубен, пребит. Казаха ми хора, които са били на събрания. Намекнаха ми, че е имало заседание на определените общински съветници за Северна България, на което се е разказало по какъв начин аз и няколко общински съветници от Пловдив ще бъдем завършени. " Трябва да внимаваш, тъй като имаш деца " – това беше позвъняване по телефона. Най-вече се тормозя за децата ми “, добавя Иван Алексиев.

 

" Кметската акция беше с 0 лв.. Партията не ни поддържа. Спират ни и самодейностите ", разкри общинският консултант.

 

Той споделя, че е бил застрашен от структурата на партията, били са застрашени и неговите деца. Причината - напън да напусне Столичния общински съвет.

 

Алексиев е определен и да влезе в Народното събрание. Твърди, че се отхвърля от депутатското си място, с цел да не бъде на едно място с индивида, който го заплашва.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР