Според него темата с Паметника на Съветската армия може да

...
Според него темата с Паметника на Съветската армия може да
Коментари Харесай

Ивайло Дичев: Темата за Паметника на Съветската армия ще мобилизира избиратели

Според него тематиката с Паметника на Съветската войска може да активизира гласоподаватели, които са за или срещу. Той не се съгласи с мненията на политици, че не е в този момент времето за разискване на тази тематика: " Точно в този момент е времето и на тази тематика, и на тематиката за датата на националния ни празник.... Нека тези тематики да ни разделят, с цел да забележим кои са от едната страна, кои - от другата ".

" ГЕРБ целят с това решение на Столичния общински съвет да основат това, което те назовават евро-атлантическа коалиция, тъй като това е едно от нещата, което ще сплоти ГЕРБ-СДС с обединението ПП-ДБ. Това е остроумен ход за доближаване до такава коалиция. Единственият вид за ръководство на страната след изборите на 2-ри април е някакъв вид споразумение сред тези две обединения - ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Трябва да се направи някаква стъпка от ГЕРБ, с цел да скрият Бойко Борисов и да си признаят някакви неточности от предишното, да се съгласят на сериозна правосъдна промяна. Другите (ПП-ДБ) пък желаят непременно да се правят тези промени. Но са се запънали и едните и другите. Шансовете за постоянно държавно управление не са доста огромни ", разяснява той.

По думите на проф. Дичев доста евентуално е след изборите да има " не доста политически маркирано държавно управление " на първата мощ, която съгласно социологическите изследвания ще е ПП-ДБ, което да бъде подкрепено с някакви сделки от ГЕРБ и вероятно от Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР