Според него се измества е разговорът за отговорността, който е

...
Според него се измества е разговорът за отговорността, който е
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Има много вождове, а индианците стават все по-малко

Според него се измества е диалогът за отговорността, който е централен в политическото посланичество. По думите му „ политиците в България не се държат като такива “.

 

„ Не виждаме точно това, поради което избираме политиците си – вид лидерско държание. Няма водачи, които да застанат. Да, има доста вождове. Очевидно индианците все по-малко стават и по тази причина не гласуваме, само че го няма този диалог след изборите какво се случва. Гражданите не отидоха да гласоподават, тъй като не чуха диалога след изборите кой с кого ще се хване на разположение и таз работа – ръководството на страната, ще я свърши. Не тъй като му харесва, а тъй като по този начин се прави. Политиците не ги избираме да се харесват, това не е някакво ново шоу, риалити. Политиците обичат по този начин да го преглеждат “, изясни Стефанов.

 

„ Почват да приказват по какъв начин подвигаме барикади, копаем траншеи, червени линии, нови, чертаем. Напълнихме речника с ограничавания и разграничения. Някакъв трибализъм се вихри на доста първично, примитивно равнище “, добави той.

 

„ Продължаваме Промяната “ отвлече всяка една от тематиките, с които Българска социалистическа партия се хвалеше, че е свършила нещо “, означи в разбора си политологът. По думите му Българска социалистическа партия не е съумяла „ да се изясни “, защото не е била индивид, а „ прибавка към Политическа партия в предходното ръководство “.

 

Според Любомир Стефанов диалогът за оставките в Българска социалистическа партия е „ чудноват и неудобен “ и е вътрешен въпрос за партията.

 

„ По същия метод може да се запитаме за какво Кирил Петков и Асен Василев не подават оставки, защото партията им губи четвърт от гласовете от предходните избори. Или куп други партии, които си свиват резултата. Само „ Възраждане “ го усилва “, означи политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР