Според него обаче няма нищо лошо в това коланите да

...
Според него обаче няма нищо лошо в това коланите да
Коментари Харесай

Икономисти направиха тежко предупреждение

Според него обаче няма нищо неприятно в това коланите да бъдат затегнати малко
Икономисти сигнализират, че огромното стягане на коланите към този момент стартира.

Те направиха страшна прогноза, на която е основано и предизвестието.

„ Тръгваме нашироко. Правим отговорности, които се повишават, а през 2025 година те ще се плашещи. В момента би трябвало да се прави противоположното – както семействата стягат коланите, по този начин и страната би трябвало да се поприбере “, сподели в изявление за бТВ Кузман Илиев.
Според него постоянното държавно управление е заложило огромни обществени разноски.



„ В най-тежката енергийна рецесия ние би трябвало да знаем какво имаме. Шистовата гражданска война направи американците енергийно самостоятелни “, добави той.
„ Парадоксално – в Германия не могат да си разрешат да си отопляват басейните, само че ние можем да си го позволим. Ние не направихме енергиен холокост. Ние не затворихме въглищните си централи, а в Германия в този момент стартират още веднъж да ги отварят “, уточни още Илиев.

Според него обаче няма нищо неприятно в това коланите да бъдат затегнати малко. Необходимо е да бъде усъвършенстван фамилният бюджет, с цел да стане ясно къде отиват разноските.
„ Ако цената на газа не зависи от нас, то бюджетът ни зависи от нас “, добави икономистът Стойне Василев.

„ Кризите носят и нещо положително. Трябва да разберем, че не всичко, което хвърчи, се яде. Ако не можем да си позволим заем, не е нужно да купуваме парцели. Много хора, изключително в огромните градове, купуват парцели, които седят празни “, изясни икономистът.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР