Според него обаче ако това не е така, ако виждаме

...
Според него обаче ако това не е така, ако виждаме
Коментари Харесай

Политологът Христо Панчугов: Путин ще бъде спрян, ако хората около него бъдат ужилени от санкциите

Според него обаче в случай че това не е по този начин, в случай че виждаме един към този момент излязъл от равновесие политически водач, който се води от дневен ред, друг от рационалния метод в интернационалните връзки, тогава евентуалните проблеми са много съществени, уточни още политологът пред Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му не може да разбере каква е крайната цел, която преследва съветският президент. Панчугов допусна, че от стратегическа позиция разумното допускане би било търсенето на самостоятелност на двете територии (Луганската и Донецката области - бел. ред.) и основаването на буферна зона пред разширението на НАТО.

„ Политически обаче Путин не желае това. В неговата тирада имаше искане НАТО да се изтегли даже от територии, в които към този момент е. Не просто да спре разширението на Алианса. Това, с изключение на необичайно, е и неизпълнимо изискване ", счита политологът.

Панчугов предизвести, че България е в директна заплаха, обвързвана със зависимостта от съветски газ, само че означи, че спорът в Украйна основава редица други рискове, измежду които неустойчивост, неустановеност и вероятен спор в Черно море.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР