Според него ние сме кошмарно зависими, губим суверенитет в другата

...
Според него ние сме кошмарно зависими, губим суверенитет в другата
Коментари Харесай

Карбовски: Не сме мръднали един милиметър в това, което би трябвало да се нарича демокрация

Според него ние сме " кошмарно подвластни, губим суверенитет в другата посока, с другия Голям брат " и  " би трябвало да се даде опция на тази нация да диша и сама да взема решение ".

Вече нямаме суверенитет - снабдителен, енергиен, боен, счита Мартин Карбовски.

" Каква е тази Европа и каква е тази фантазия, която ти зачертава нещото, с което продаваш ток и ти е един от дребното хубави бизнеси? "

" Не се споделя свободата да приказваме. Казва се суверенитет. Казва се - ще споделяме даже загуба на суверенитет, с цел да бъдем в Европейски Съюз. (…) Време е да кажем " Долу Европа! " Ако ще затваряте Маришкия басейн, в случай че ще продължавате да се шегувате с АЕЦ " Козлодуй ", в случай че не вършиме нови мощности, ние след 10 години няма да продаваме ток. Тогава към този момент " Долу Европа! ". Каква Зелена договорка, какви 60 лв.! ", разяснява журналистът в предаването " Политически НЕкоректно ".

Карбовски назова подписването за закриване на мощности в Маришкия басейн " национално изменничество ".

" И това са хора, които желаят само да се харесат на Брюксел и Вашингтон. Това заличава нашата национална еднаквост, заличава страната. Ние ще загубим тази страна. Тук към този момент 2+2 прави 4 в тази математика. Няма по какъв начин това да продължава - ние да подаряваме суверенитет. "

 

Ние се отхвърляме последователно от суверенитет, тъй като " у нас има една меритокрация, която е на власт поради заслуги към непознати посолства ", акцентира Мартин Карбовски.

" И това е най-фаталната ни неточност – че ги спасяваме на избори, че продължаваме да гласуваме за тях. "

 

" В момента се приказва единствено за Плана за възобновяване. Политиците желаят просто да вземат няколко милиарда по ПВУ. Тук към този момент нищо в действителност не се създава. (...) Избираме мошеници – хора, които нямат никаква концепция да засадят един картоф ", добави той.

 

Ситуацията няма да се оправи с избори, песимист е журналистът. По думите му " вървим към бездна, която очевидно ще бъде кървава ", тъй като се трансформира геополитическата обстановка.

 

" Чудно е да има избори, само че това, в случай че продължава да не може да се оправи с избори, то ще избие, ще изпуши, ще се възпламени. Няма по какъв начин. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР