Според него може да се направи експертно правителство с политически

...
Според него може да се направи експертно правителство с политически
Коментари Харесай

Политолози за сметките на Борисов за правителство frognews.bg

Според него може да се направи експертно държавно управление с политически фигури. „ То би трябвало да е доминирано от ГЕРБ, подкрепяно от Движение за права и свободи, подкрепяно от Има Такъв Народ. Те дават сигнали, че биха работили градивно “, сподели той.

 

„ Може би и Българска социалистическа партия ще ги поддържа под една или друга форма. Всичко зависи от Борисов “, сподели Инджов. По думите му  обаче е безконтролно, че Борисов първо желае да се разбере с Политическа партия, а след това да комуникира за политики.

 

Той въпреки всичко е водач на партията победител и по конституция би следвало да поеме самодейността и щом неговата партия е под описите на Магнитски 1, 2 и 3, те са заинтригуван и да са във властта и да държат самодейността, счита Инджов.

 

Сметките на Борисов разяснява и Теодора Йовчева: Отново в Българска социалистическа партия е ключът за сформиране на държавно управление, счита политологът:

 

" Борисов предлага съдействие в границите на този парламент, само че не е податлив да приема ситуационна поддръжка по избрани законопректи.

 

Борисов сподели, че не е податлив на такава колаборация, а желае дълготрайно упавление. Това демонстрира в действителност, че в някакъв вид изключва гневна съпротива.

Борисов направи и трети вид като надинституционална форма на съдействие при кабинет. Дори да има свръхголяма коалиция, още веднъж опираме до плаващи болшинства, разяснява тя.

Виждат се доста болшинства, това значи еластичност, само че и отворена врата за блокаж и сложни договаряния за всяко решение. В Българска социалистическа партия е ключът за сформиране на държавно управление.
Без Българска социалистическа партия не може, само че без Има Такъв Народ може. Българска социалистическа партия е по-ключова, счита Йовчева.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР