Според него изграждането на стената с Донбас може да доведе

...
Според него изграждането на стената с Донбас може да доведе
Коментари Харесай

Порошенко предложи да се изгради стена на границата с Русия

Според него построяването на стената с Донбас може да докара до анулация на глобите с Руската федерация

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко посъветва актуалните управляващи да изградят стена на границата с Руската федерация, а не с Донбас, оповестява БГНЕС.

По-рано, помощникът на президента, Андрей Ермак съобщи, че при положение на липса на прогрес по време на срещата на върха на „ Нормандската четворка “, която ще се организира в Париж на 9 декември, украинският президент Владимир Зеленски има проект „ Б “, който се състои в това да се построи стена на линията на прикосновение в Донбас и да се изолират територии, които не са под надзор.

Според Порошенко построяването на стената с Донбас може да докара до анулация на глобите с Руската федерация. " Изградете стена на границата с Руската федерация, тя ще ви потрябва ", сподели Порошенко в ефира на телевизионния канал " Прямой ".

Също по този начин някогашният държавен глава акцентира, че при неуспех на договарянията в " нормандския формат " няма " нищо ужасно ". " Върнете се в Украйна, обединявайте нацията, градете войска, градете страна ", добави Порошенко. / Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР