Според него Иван Гешев дължи отговор и по друг казусПленумът

...
Според него Иван Гешев дължи отговор и по друг казусПленумът
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Гешев е унищожил документи по случая КТБ

Според него Иван Гешев дължи отговор и по различен проблем

Пленумът е задължен да събере доказателства. Част от тези учредения са отсъствие на господин Гешев на съвещание на Висш съдебен съвет и прокурорска гилдия, а систематичното несъблюдение на отговорностите му също е съображение за премахване. Това съобщи Иван Демерджиев, някогашен длъжностен министър на правораздаването в ефира на.

Публикациите в медии са съображение за инспекция на прокуратурата. Тя би трябвало да разпореди задания на Министерство на вътрешните работи, добави той.

“Аз сложих въпрос - "На какво съображение бащата на господин Гешев е станал съучастник в това сдружение ", защото от документите не излиза наяве какви са причините той да придобие 2%. Още повече, че в сигнала се съдържат изказвания, че това е станало поради избрани отговорности, които са поети по досъдебни производства. За да се разсеят подозренията Иван Гешев би трябвало да даде този отговор пред обществото”, добави Демерджиев.

“Според един от сигналите са били унищожени документи от КТБ, като се сочи по какъв метод и къде. Твърдението е, че са изгорени до вилата му”, уточни някогашният министър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР