Според него имената в списъка на Петков (19+1), по които

...
Според него имената в списъка на Петков (19+1), по които
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Студената война между изпълнителната власт и прокуратурата навлезе в още по-остра фаза

Според него имената в листата на Петков (19+1), по които има редица изявления, повдигат доста съществени въпроси и по тях прокуратурата от дълго време трябваше да се самосезира. А от там надали не желаят пояснение от премиера за какво тези имена се слагат на дневен ред.

„ Голяма част от обществото остава с усещането, че прокуратурата работи с двоен критерий “, добави политологът.

Според него и след решението на Конституционния съд за опцията министърът на правораздаването да желае премахване на основния прокурор болшинството във Висшия правосъден съвет, което поддържа Иван Гешев, се оказва в „ небрано лозе “.

„ Ще продължи търсенето на метод за промяна на основния прокурор “, счита доцент Чолаков.

„ Колкото до съдружното държавно управление, то като че не получи оня интервал и заем на доверие, с което сме привикнали, и още от началото беше подложено на престрелки “, разяснява той.

„ По отношение на имунизацията Кирил Петков беше пореден, само че решението за мораториума върху цените на силата беше изрично популистко. След ерата ГЕРБ (Борисов) мъчно може да се приказва за реваншизъм. Трябва да се регистрира обаче, че съществува огромно прелъщение за реваншистки дейности “, добави Петър Чолаков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР