Според него ГЕРБ се опитва отново да открадне време, вместо

...
Според него ГЕРБ се опитва отново да открадне време, вместо
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Споразумението, предложено от ГЕРБ, повтаря до ...

Според него ГЕРБ се пробва още веднъж да открадне време, вместо да взема решение проблеми.

 

" Днес видяхме по какъв начин едните (ПП-ДБ - б.р.) извършиха уговорката си 1:1 (премиерът Николай Денков подаде оставката си - б.р.) без фанфари и без късане на ризи. От другата страна (ГЕРБ - б.р.) видяхме една политическа сценка, почтена за Холивуд, с предупреден край, само че трябваше да напомпа гласоподавателите и да се опита за следващ път да открадне време, вместо да взема решение действителни проблеми ". 

Експертът дефинира политическата интензивност на ГЕРБ като " комедийно шоу за пред всеобщата аудитория, за да се покаже кой сякаш кара влака ".

 

" Заплахата за мозъка и сърцата на хората е действителна. Говорим за онази информационна война, която кремълският деспот води от доста години. Добре е рационалните хора в ГЕРБ малко да смирят това его и да схванат, че не могат да имат всичко. Да седнат на масата и без да губят време, тъй като концепцията за дълги договаряния сме я виждали. Ясно е, това още веднъж е опит за губене на време. Нека да седнат и да прегледат всички точки доста бързо ", сподели още Аламанов.

По думите му ГЕРБ слагат ПП-ДБ в капан:

 

" Много е рискова заигравката, целяща струпване на дивиденти, до момента в който се губи за следващ път голямо време и сила на цялото общество ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР