Според него е любопитно, че в Русия този скандал не

...
Според него е любопитно, че в Русия този скандал не
Коментари Харесай

Иво Инджев: Наричам Елеонора Митрофанова местната Мария Захарова

Според него е любопитно, че в Русия този скандал не отекна кой знае какъв брой доста.  

 

" Изглежда, че там започнаха да привикват, че България не е тази, която те чакат – постоянно признателна по исторически аргументи страна, която е длъжна да прави изключения за Русия при всевъзможни условия. Вече са привикнали, че това се е трансформирало. България е част от Западния свят и това си пролича от този случай “, изясни журналистът.  

 

Иво Инджев дефинира представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, която и този път беше част от напрежението, като скандална фигура.  

 

" В една естествена страна за изявление, сходно на това на Захарова, един служител като нея, тъй като тя използва тази дефиниция във връзка с хората, които са взели решението в София да спрат самолета на Лавров поради нея, евентуално незабавно би бил освободен. Не мога да злоупотребявам какви са персоналните й качества и аргументи, поради които я държат на тази позиция при всичките й скандални осъществявания. Очевидно не я сменят по простата причина, че там режимът не се сменя. След като няма същинска народна власт, управляващите не се притесняват, че тя е навредила на имиджа им с това, че се е предиздвикала на сънародниците и ги оповестила за " крепостни селяни “, разяснява още той.  

 

Инджев направи и съпоставяне сред представителят на руското външно министерство и посланикът на Русия у нас: " Наричам Елеонора Митрофанова " локалната Мария Захарова “. Тя си присвоява функционалността да приказва от името на българите, което виждаме и при Захарова “. 

Според него българските управляващи би трябвало да създадат крачка във връзка с наличието на Митрофанова в София, защото тя се е потвърдила като нездравословни за връзките сред България и Русия, които така и така " висят на косъм “.   

 

Според Иво Инджев след случилото се през миналата седмица надали ще има ответни дейности от страна на Русия.  

 

Присъствието на Сергей Лавров в Скопие е прям гаф на македонските управляващи, счита журналистът. По думите му Лавров и Захарова най-вероятно съжаляват, че " са се натрапили в Северна Македония “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР