Според него е добре БСП да обърнат внимание на позицията

...
Според него е добре БСП да обърнат внимание на позицията
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Доста мостове бяха съборени между ПП и БСП, имаме вече доста различия

Според него е добре Българска социалистическа партия да извърнат внимание на позицията на младежкото Българска социалистическа партия, което не е според с връщането на хартиената бюлетина.

 

Депутатът сподели, че Политическа партия ще поддържат преброителните центрове и че най-малка възможност за манипулиране на вота е в машинното гласоподаване.

 

Службите би трябвало да са на послушание на Министерски съвет, тъй че да се случват по-бързо измененията в обстановки като сегашната с бежанците, сподели политикът.

 

По мотив настояването за оставка на министър Демерджиев Рибарски сподели, че оставката на един човек не взема решение проблемите с границата, които са подценявани години наред.

Депутатът сподели, че нямат терзания по отношение на „ Джемкорп ”.

 

„ Няма заплаха рафинерията да затвори. Бяха регистрирани всички механически специфики, логистика тъй че тя да има задоволително суровина, с цел да може да създава горива за българския пазар ”, сподели той.

 

Политическа партия ще поддържат импортирания план за ограничение износа на петролни артикули от съветски нефт в страните от Европейския съюз, сподели Рибарски.

 

Индустрията не разчита дотам на природен газ, а и България има подсигурени доставки, съобщи политикът. Пазарите се успокоиха и няма индикация за внезапна промяна на цената на газа, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР