Според него диалозите се водели с посредничеството на екстрасенса Елисавета

...
Според него диалозите се водели с посредничеството на екстрасенса Елисавета
Коментари Харесай

След Толкова Мъчителни Години Генерал Динев Най-Накрая Разкри Най-Строго Пазената Тайна В България!

Според него разговорите се водели с посредничеството на екстрасенса Елисавета Логинова.

" Тефтерчето му не беше огромно. Нямаше никакви писмени знаци, единствено текст на български. Ген. Динев ми го сподели, прочете ми няколко неща и си го прибра. Не си припомням конкретика, само че помня, че имаше реплика на старобългарско звучене в отговорите, които са получавали от извънземните ", засмя се Даскалов. Според него това бил огромният въпрос:

" Защо тази непозната цивилизация като знае български не вземе да ни каже в прав текст каквото има да ни споделя, а ни принуждава да копаем като побъркани? "
Досега няма изясненост къде изчезват и тетрадките на Логинова.

" В петте тетрадки на Логинова имаше най-различни картинки, фалшификати на писмени знаци, по някоя арабска или римска цифра, изобщо там имаше всичко - спомня си Даскалов.

- Аз персонално не съм им ги вземал - единствения човек, на който е можела да ги даде, е бил ген. Динев. Вярно е, че по едно време Динев носеше със себе си тези тетрадки, само че в действителност не знам какво е станало с тях. Единственото, което е ясно, е, че 16-те милиона са изчезнали към разкопките
и някои са усетили финансовата перспективност на плана. "

" 168 часа " потърси ген. Динев за коментар, само че той не вдигаше мобилния си телефон. В последния ни диалог той сподели:

" Много нелепости се изписаха и не искам да приказвам. Написах публикация мисля, че бе във вестник " 24 часа " и с това завърших тематиката - сподели още ген. Динев. - Това не е тематиката на България сега. След години можем да се върнем на нея и отново да беседваме, само че като му пристигна време. Сега е безмислена работа. Съветвам ви да не се занимавате с това. " Тогава той не изключи разновидността след години интервенцията " Царичина " още веднъж да стане настояща тематика.

От кабинета на Логинова споделиха, че тя ще се върне на 12 септември от отпуск. До момента тя отхвърля диалог.

Кубрат Томов: Беше същинска бомба. Можеха да намерят двуполовия човек, а затрупаха дупката

- Господин Томов, на кой стадий се включихте в интервенцията по разкопките в Царичина?

- Преди всичко би трябвало да уточня, че нито един път не са ме питали при подготовката и провеждането на интервенцията досега, когато пристигна държавното управление на Съюз на демократичните сили с желание да преоцени обстановката и да вземе решение какво да се прави. Тогава един ден пред блока ме спря военачалник Любен Петров и ми сподели: " Господин Томов, желаеме да станете рецензент на интервенцията в Царичина ". Даде ми всички материали - протоколи на комисии, отчети на геолози, геофизици, психолози, феноменолози, както и книгата на Ели Логинова. Изчетох всичко и след обстойни разбори на пет страници написах моето умозаключение. В моята оценка направих два извода: Първо - всички участници са постъпили непрофесионално, били са непрофесионалисти. Нямат ум за тази работа, тъй като мероприятието е на доста по друго равнище и дълбочина, за които те нямат подготовка. Отнася се за всички - учени, феноменолози, Стамен Стаменов, всички. И второ: казусът остава открит, само че желае професионален метод.

- Означава ли това, че съгласно вас в действителност е имало нещо там?

- Една от моите екстрасенски, когато говорихме за Царичина, сподели: " Там долу, още малко надолу, има населено място на първобитни хора ", където евентуално е и двуполовият човек, за който Ванга приказва. Що се касае до съчиненията на Стамен Стаменов за съкровището на Самуил - евентуално е било просто, с цел да притегли внимание или някаква неправилна информация. Но най-лошото е, че в следствие завършиха казуса, а там ни чакаше бомба.

- Защо се стигна до прекратяването на интервенцията?

- Защото доста пари се изразходваха и доста съмнения имаше, че има злоупотреби, кражба на средства. Къде са потънали тези 16 млн. лв.?! Къде?!

- Основният мотив е, че няма нищо налице...

- Не, това не е същински мотив, тъй като се касае за опит, т.е. я има нещо, я няма, само че казусът е по какъв начин са изхарчени парите. Това не може да коства повече от половин, един милион, извинявайте. Още повече че там са били хора на заплата и със съответната военна дисциплинираност. Така че си е в действителност цялостна корист с власт и доверие.

- Казахте, че сте се срещнали с документите - в нея има ли нещо за изобретение?

- Няма нито една дума, че нещо е намерено. В същото време единствено ще ви припомня, че на мястото към дупката неведнъж са следени от локалните поданици НЛО-та, които са идвали и са влизали във вътрешността в земята, тъй като те имат свойството да минават през твърди предмети.

- На нас локалните хора не ни споделиха тъкмо това, а единствено, че са видели ярко кълбо над църквата...

- Ето още един факт. Така че казусът е открит. Пълна е България със секрети. Има голям брой неоткрити съкровища и тунели.

- Имаше ли схеми или някакви сметки за направените разноски?

- Не, само от описанието си припомням, че денивелацията е към 40 м.

- Получихте ли информация военачалник Динев какво е събрал в своето тефтерче?

- Не. Това не ми го дадоха. Видях единствено записките на Логинова.

- Какво съдържаха те?

- Нищо познато за мене, само че аз също не съм експерт. Приличаха на някакви писмени знаци, само че може и да е фикция.
- Разговаряхте ли с Логинова, какво мислите за нея?

- Не сме говорили, задоволителна ми беше нейната книга и нейните приказки. Може би има известни екстрасензорни качества, само че единствено толкоз - те не са оптимални и не са овладени. И това се отнася за съвсем всички екстрасенси, те нямат самокритичната оценка до каква степен са и по тази причина когато отидат на място като Царичина, се получава по този начин.

- Как тогава е съумяла да повлияе на такава сериозна организация като Министерството на защитата?

- Моето хипотетично пояснение е, че тя може да е демонстрирала известно ясновидство, на някой от висшите военни да е гледала, да е познала нещичко. И второто е склонноста на военните да изкарат парички.

- Какво може да се открие съгласно вас там?

- Едното е това, за което приказват - двуполовия човек, другото е населено място на доста първобитни хора - имайте поради че хора на Земята е имало от стотици хиляди, дори милиони години.

- Като казвате, че участниците в разкопките не са били на равнището на това, което са търсили, вярвате ли в изказванията за двуполовия човек?

- Допускам го като догадка. В единодушие е с науката за еволюцията и произхода на индивида, тъй като преди време хората са основани двуполови в едно тяло. След това са разграничени, с цел да еволюират като мъже и дами и след време, като завърши този развой, ще се съберат още веднъж и половете ще изчезнат.

- Какви са доводите за сходна догадка?

- Срещал съм го в литературата, която касае възникването на живота на Земята - не е ново изобретение като концепция.

- Защо казвате, че са подхождали непрофесионално към феномена в Царичина?

- Основната причина е, че елитът у нас не се е издигнал с същински професионализъм, а с зависимост и партийна принадлежност и със слушкане.

- Може ли в наши дни да се разбере повече за Царичина, откакто всичко е затрупано?

- Много е мъчно да се възвърне интервенцията, само че има какво да се откри - това е моето умозаключение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР