Според него действията на прокуратурата в момента са опит на

...
Според него действията на прокуратурата в момента са опит на
Коментари Харесай

Рашков не видял, че прокуратурата го търси, за да му връчи призовка за разпит

Според него дейностите на прокуратурата сега са опит на водача на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов посредством основния прокурор Иван Гешев да разбере какво знае и какво би могъл да изложи в делото, което от ГЕРБ заведоха против него в Софийския градски съд. 

 

Рашков уточни, че когато държавното обвиняване обясни въпросите с кюлчетата злато (снимките от спалнята на Бойко Борисов, на които се виждат пачки евро и кюлчета злато в чекмедже на нощното шкафче, бел. ред.), коя е Мата Хари и има ли връзка Борисов с “БарселонаГейт ”, едвам тогава би било заслужено да му връчват призовка и да го разпитват за Автомагистрала “Хемус ”. 

 

" Когато се изяснят тези неща, които са във времето по-напред, в сравнение с моето изявление (пред Нова телевизия, бел. ред.), мисля, че тогава ще е заслужено да ме чакат тука с една призовка, с цел да ме питат аз от кое място знам нещо за автомагистрала " Хемус ", в случай че всички обстоятелства ги знаят тука някогашните районни министри Николай Нанков и Петя Аврамова и редица други високопоставени чиновници, в това число доста близки до ръководството на Борисов строителни компании, които получиха милиард и 200 млн. аванасово, без да имаме сега Автомагистрала " Хемус ". Тези въпроси са наред да се изяснят. След като се изяснят всички тези въпроси от управлението на ГЕРБ, тогава прокуратурата в България има моралното право да търси един депутат, който явно им е много неуместен ", разяснява Рашков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР