Според него безспорно БФС има нужда от промяна. „Трябва Професионалната

...
Според него безспорно БФС има нужда от промяна. „Трябва Професионалната
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Хората не вярват на балалайки

Според него несъмнено БФС има потребност от смяна. „ Трябва Професионалната футболна лига да управлява шампионата, а президентът да има повече представителни функционалности. Същото го сподели и Бербатов, само че откакто го чу от мен. Мара Подробната. Не може човек, който не е дал един лев за футбола, да ме учи. Пишат се откровени неистини. Какво е работил той с изключение на футболист? Ние сме неприятни хора, не обичаме истината. Мен по тази причина ме ненавиждат, само че не ми пука “, споделя Стефанов пред „ България Днес “.

Той разяснява и правния проблем от последните дни. „ Появиха се подозрения, че Борислав Михайлов не може да извършва функционалностите си на президент на БФС, тъй като в Търговския указател бе вписан Михаил Касабов. В същото време на никое място в устава на не е написано, че ръководителят на централата може да отдръпна оставката си, както направи Михайлов. Босът на Славия е безапелационен, че някогашният вратар на националния тим се е съветвал, с който би трябвало и е малко евентуално решението му да е „ детска волност “.

„ Бербатов не е почерпил с 20 лв. през живота си. Величков от осем години дава отговор за спонсорството и рекламите в БФС. Ако намерите кой е довел да популяризира, ще си посипя главата с пепел ", добави Стефанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР