Според него България трябва да се управлява от хора, които

...
Според него България трябва да се управлява от хора, които
Коментари Харесай

ВМРО ще се яви самостоятелно на предстоящите избори

Според него България би трябвало да се ръководи от хора, които мислят за страната. Каракачанов предвижда, че кабинетът " Главчев ", който по думите му е партийно държавно управление, може да ръководи по-дълго от предстоящото и даже да стане постоянно. " Вероятно ще се търси смокинов лист ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Партията изрично няма да влиза в ръководство със сглобката, стана ясно от думите му. Каракачов се разгласи против политиката, която се води извън. Видно е за всички, че огромните промени ще се случат след изборите в Съединени американски щати, счита Каракачанов. Светът се изправя пред световен спор, уверен е той.

Той критикува промените в Конституцията, които съгласно Каракачанов са били " на парче за персонални ползи ": 

" Промените в Конституцията и прехвалената правосъдна промяна са на парче за персонални ползи. Назначават си служебно държавно управление, сменят си министри, това си е партийно държавно управление. ГЕРБ и Движение за права и свободи, които ръководят в комбина, на тях им би трябвало един смокинов лист след изборите, с цел да могат да ръководят. Т.нар. евроатлантически лозунги са заслон, зад който сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи кадруват, както си желаят. Тези хора демонстрираха, че имат потребност от държавно управление, което ще извършва техните партийни задания ". 

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация разкритикува и неизгодни по думите му покупко-продажби, които някогашният боен министър Тодор Тагарев е сключил: " Министър Тагарев обичаше повече да приказва и то неща, които не се харесват на обществото и които изобщо нямат връзка със здравия разсъдък и с разумната политика. Най-вече с неговите лозунги във връзка с войната в Украйна - едни крайни позиции. Включително и министър председателят Денков се изказваше от вида " ние можем и да страдаме и да понесем вреди, само че значимото е Украйна да победи ".

Според Каракачанов хората си показват българските министри и депутати като хора, които би трябвало да се грижат за българския интерес, а не за интереса на трети страни. " Имаше много противоречиви въпроси по времето на Тагарев за модернизацията и превъоръжаването. Сделката с така наречен бронирани машини " Страйкър Драгон ", които бяха едни остарели машини и ние закупихме на най-малко два пъти, а бих споделил и три пъти по-високи цени. Стари, спрени от произвеждане, машини, които нито можем да поддържаме в България, нито да ги доставяме с муниции. Сделката беше подписана по времето на министър Тагарев, за 2,5 милиарда лв. договорка ", разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация. 

Той означи, че по негово време като министър на защитата по-модерни машини със отбрана равнище 4, противоминна отбрана и така нататък коствали 1,7 милиарда лева " Тагарев похарчи тази голяма сума, вместо да влагаме тези 2 милиарда в създаване на мощности в България, с които сами да си произвеждаме техника. Както Полша, Унгария и Украйна правеха тъкмо това. Със договорката с 3D радарите се набутахме с 400 млн. лв. . Екипът на министър Тагарев даже не се опита да понижи цената ", коментира още Каракачанов.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР