Според него България няма да е същата след изборите на

...
Според него България няма да е същата след изборите на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Избирателите на БСП виждат алтернатива в нас

Според него България няма да е същата след изборите на 2 октомври

Българска социалистическа партия е патерица на "Възраждане ". С всеки един ход в ръководството, те разочароват извънредно доста своите гласоподаватели, които намират точно във "Възраждане " опция. Така Костадин Костадинов разяснява въпроса дали политическата му групировка се е трансформирала в "патерица на ГЕРБ ", откакто двете партии гласоподаваха срещу в дневния ред на Парламента да влезе точка за гласоподаване на управническата 6-месечна стратегия на Българска социалистическа партия, която съгласно Корнелия Нинова трябваше да послужи за основа на договарянията за нов кабинет.

"Всички, които в този момент настояват, че изборите нищо няма да трансформират, ще се сблъскат с една доста сурова действителност на 2 октомври. България няма да е същата след 2 октомври. Предстои филтриране на българския политически хайлайф ", уточни той.

„ Гласувахме срещу заради две аргументи. Първо – тъй като не е законно. Народно събрание няма процедура, с която да гласоподава законодателна стратегия за месеци напред. То гласоподава законодателна стратегия за седмица напред”, съобщи в ефира на „ Здравей, България” по водачът на ”Възраждане” Костадин Костадинов.

„ Второ – тази законодателна стратегия беше писана явно в 12 без 5, на коляно. Не знам кой я е писал, само че нещата, които се оферират в нея – можеха до момента да бъдат осъществени, нищо от това не се случи обаче. Очевидно е, че приказваме за един обикновен и агитационен ход”, уточни той.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР