Според наличната информация Н.П., която е превзела сърцето и леглото

...
Според наличната информация Н.П., която е превзела сърцето и леглото
Коментари Харесай

Това ли е любовницата на Каракачанов? Военният министър се натиска с разкрепостена ромка


Според наличната информация Н.П., която е превзела сърцето и леглото на корпулентния воевода, заработва като продажница, чиято цена е 200 лв. на час.

„ Вече не се и крият – обикалят кръчмите и се държат за ръце?! Нека го види брачната половинка му Росица какви ги прави радетелят за висок морал”, ядоса се подчиненият на министъра на войната пред кореспондент наNarod.bg.

За зла подигравка палавата „ пеперудка” е качила за своя профилна фотография във фейсбук гореща прегръдка с пухкавия министър, на която влюбените гълъбчета нежно се държат за ръце.

Запознатият с резила боен изясни още, че Краси Каракачанов не пести пари, с цел да задоволява капризите на разкрепостената ромка – облекла, бижута и скъпи хотели са единствено дребна част от глезотиите, на които се радва мургавелката. Парадоксалното в тази ситуация е, че окаяните пенсионери, които в действителност го избраха, получиха увелечение на своите пенсии със срамните 5 лв..

Каракачанов и е огромен фен на " алкохолният туризъм ". За това свидетелстват очевидци, които са ставали очевидци на неговите среднощни запои. По-срамното обаче е, че наддига чашката с водка от сутрнита в кабинета си в Министерство на защитата, за което писа Lupa.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР