Според мениджъра си Ерик тен Хаг Манчестър Юнайтед приключи с

...
Според мениджъра си Ерик тен Хаг Манчестър Юнайтед приключи с
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг обясни от какво се нуждае отборът му

Според мениджъра си Ерик загар Хаг Манчестър Юнайтед завърши с прехвърлянията това лято и очевидно няма да взе участие в наддаванията в последния ден от пазара, който е на следващия ден (четвъртък). Наставникът обаче призна, че не е изцяло задоволен от сегашния си състав.

“Нуждаем се от укрепване в нахлуване, тъй като ни предстоят доста срещи. От в този момент нататък ще играем по три дуела седмично. А както знаете, изключително при атакуващите играчи, умората настава по-бързо, тъй като те тичат повече. От тях се чака да бъдат по-активни. Трябва ни освен класа, а и количество ”, съобщи Тен Хаг.

Вчера “червените дяволи ” оповестиха за реализирано съглашение с Аякс за Антони, само че мениджърът към момента не брои въпросния състезател на 100%. “Първо би трябвало да го притеглим, тъй като към този момент само е налице съглашение сред двата клуба. Тепърва следва да се оправи и документите, за която не желая да влизам в детайлности. Антони сигурно няма да е разполагаем за мача с Лестър в четвъртък, само че да се надяваме, че ще можем да разчитаме на него през уикенда (срещу Арсенал в неделя - б.р.) ”, изясни мениджърът.

Аут за на следващия ден е и Антони Марсиал, който към момента е контузен.

Манчестър Юн започва сезона в Англия неубедително, само че след това завоюва последните си две срещи. “Имаме основата, одобрявам това като едно начало. Но показаното от нас в тези две последни срещи би трябвало да бъде минимумът. Радвам се, че обърнахме развоя на нещата в наша изгода и желая по този начин да продължим, тъй като това е нужно за сполучлив сезон ”, приключи нидерландецът.
 Официално: Кристиано Роналдо остава в Манчестър Юнайтед най-малко до януари Официално: Кристиано Роналдо остава в Манчестър Юнайтед най-малко до януари
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР