Според мен, за да се стигне до жестокото убийство и

...
Според мен, за да се стигне до жестокото убийство и
Коментари Харесай

Доц. Иванов: Жестокото убийство в София със сигурност ще бъде филмирано, защото е драматично и с много въпроси

Според мен, с цел да се стигне до жестокото ликвидиране и последваща  концепция за кремация, обстановката е излязла отвън надзор, а гибелта е в резултат на инцидентен изстрел. Плашили са го с револвер, имало е инцидентен изстрел и по-късно е настъпила суматоха. 

Това разяснява пред Нова нюз доцент Милен Иванов. 

Според мен и двата изстрела са били инцидентни. Най-вероятно револверът е създал два следващи изстрела, като втория е бил от боязън. Ако някой желае да убива някого, няма да стреля в ниската част от тялото. Затова мисля, че става въпрос за случайност, разяснява той. 

И добави, че никой няма интерес да убива длъжника си. 

Според мен не е имало нищо премислено в това ликвидиране, просто двама са работили съгласно обастоятелствата. Явно не са глупави. Комбинативни са, щом се занимават с подобен бизнес. Планът за кремацията е зародил след това. Цялата поредност от събития демонстрира сериозен пропуск от страна на страната в областта на сигуронстта. Ние имаме мъртвец, който е изпратен за кремация с подправени документи. Това слага под въпрос дали ЕСГРАОН в действителност е под надзор - дали е истина това, което написа. Може би би трябвало да се сложи въпроса дали има и други такива случаи, уточни той.

А второто е, че по какъв начин по този начин се минава държавна граница с непозната идентичност, в непознат документ. Всички тези неща слагат под въпрос на сигурността, разяснява той.

Възникват редица въпроси. Кой написа смъртен акт. Кой го управлява. От какво е умрял индивида? Как се кремират тела - това са значими въпроси, уточни доцентът. 

Със сигурност този случай ще бъде филмиран, защото в него има доста драматизъм и поредност от възможни незаконния действия, които не са се случвали скоро в България. Но като цяло този случай поставяв въпроса за това дали всичко записано в ЕСГРАОН е истина, приключи той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР