Според мен това е една добре планирана и извършена операция

...
Според мен това е една добре планирана и извършена операция
Коментари Харесай

Плевнелиев за опита за метеж на Пригожин: Добре планирана операция на руските служби

„ Според мен това е една добре планувана и осъществена интервенция на съветските служби за сигурност, която ще реализира всички сложени цели “, сподели президентът на България от 2012 година до 2017 година Росен Плевнелиев по отношение на опита за бунт на водача на частната войска „ Вагнер “ Евгений Пригожин.

„ Преди една година включването на „ Вагнер “ в интервенцията, която всички назоваваме война, имаше своя бездънен смисъл. Защо? Защото пандизчиите бяха изправени първи, по този начин както Сталин или Хитлер работят “, добави Плевнелиев в предаването „ 120 минути “.

Лидерът на „ Вагнер “ сподели с този поход към Москва, че съветският президент е страхливец и не може самичък да взима решения, сподели още той

„ Цялата тази система се пропука, когато частната войска начело се включи в тежък спор с управлението на Министерството на защитата с съветската войска. Сегашната интервенция реализира всички свои цели – отстрани частна милиция, „ Вагнер “ е отстранена, прехвърляме цялата отговорност, надява се Путин, че Сергей Шойгу да подаде оставка “, безапелационен е той.

Следете всичко по тематиката тук

„ Генералите не обичат войната. Те не обичат техните бойци да се избиват като кучета. Затова и „ Вагнер “ беше на първа линия. Генералите на Русия не са удовлетворени “, сподели Плевнелиев.

За това какви са сюжетите на Путин - гледайте във видеото. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР