Според мен смъртното наказание не трябва да се върне, много

...
Според мен смъртното наказание не трябва да се върне, много
Коментари Харесай

Зам.-министър: Смъртното наказание не трябва да се връща

Според мен смъртното наказване не би трябвало да се върне, доста по-тежко е да знаеш, че ще останеш 30-40 години в този затвор. А двамата избягали пандизчии ще бъдат хванати - рано или късно. Това заключи заместник-министърът на Министерство на вътрешните работи Стефан Балабанов, който е от квотата на Обединени патриоти, пред Канал 3.

" Докато бъдат залавяни, те може да бъдат още един път закарани в пандиза, несъмнено ще окажат опозиция, нашите чиновници може да употребят оръжие ", допусна Стефан Балабанов. Той уточни, че за предходната година е имало 176 случая на набези над служител на реда.

За футболния гамен, арестуван за хвърлената бомбичка, от която пострадаха двама служители на реда на мача ЦСКА - Левски, Стефан Балабанов сподели: " Смятам, че всеки може да се поправи ".

Заместник-министърът назова " българска работа " подозренията, изразени в медиите, че предалият се ентусиаст, който е с чисто престъпно минало, прикрива различен.

" Чисто българска работа, когато полицията и прокуратурата имат триумф, той постоянно се подставя под подозрение. След като са извършени процесуално-следствени дейности, откакто са разпитани толкоз очевидци, тествани толкоз камери, аз съм уверен, че този човек е причинител на това действие.

Трябва най-накрая да се разбере, че полицията ще бъде безкомпромисна, новият закон е съвсем подготвен, ще бъде импортиран тази седмица. Той е дело на Обединени патриоти, той е повече от подготвен, има още известни съвещания с Министерство на вътрешните работи и други служби. И това знамение в границите на година-две просто да бъде минимизирано ", пожела си Стефан Балабанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР