Според мен преговорите са приключили, тъй като и да бъде

...
Според мен преговорите са приключили, тъй като и да бъде
Коментари Харесай

Свиленски: Президентът да отговори правил ли е с Кирил и Асен ала бала за подмяна на изборите

„ Според мен договарянията са завършили, защото и да бъде образувано държавно управление на тази основа, няма български жител, който да го одобри, дори и да е дал своя вот за ПП-ДБ или ГЕРБ. Такова държавно управление ще бъде нестабилно, несигурно и нездравословно за страната ". Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски в ефира на Нова телевизия.


В предаването „ На фокус ” той сподели, че слушайки записа от Националния съвет на Политическа партия е останал омерзен. „ Аз приканвам българските жители по някакъв метод да чуят тези 4 часа запис, това ще е една добра основа за идващите избори. Да си създадат сметката какви политици избират, какво мислене имат тези политици и по какъв начин си показват страната ”, прикани Свиленски.


„ Това държавно управление ще бъде задкулисие, цена, която българските жители няма да знаят по кое време и по какъв начин ще платят ”, акцентира той.
По думите му в записите има доста притеснителни неща. „ Има неща свързани с изборите. Ние бяхме подложени на критика, че Българска социалистическа партия намалява резултата си, ето стана ясно от записите - „ ала-бала ” с президента, намесвайки цялата държавна администрация, Кирил Петков и Асен Василев, както те споделят „ подхождайки от ляво на пленарната зала ”, са разрушили политическото пространство ”, изясни Свиленски и прикани: " Президентът да отговори правил ли е с Кирил и Асен " но бала " за замяна на изборите ".


Социалистът още веднъж уточни и предлагането на Българска социалистическа партия за постоянно държавно управление. „ Ние искахме експертно държавно управление, с 5 целта и да няма задкулисие. Видяхме, че на нас сутринта в 9 ч. се приказва едно, а в 10:30 ч. на сътрудниците от Има Такъв Народ се дава обещание друго. Ние имахме ясни задължения - 4,5% недостиг, Шенген, да не се нарушават обществени заплащания ”, сподели той.


„ България би трябвало да има постоянно държавно управление, тъй като страната ни няма бюджет ”, разяснява още националният представител.


Според него президентът бави мандата, с цел да може да ръководи още. „ Да се правят корупционни покупко-продажби, корупционни публични поръчки и продажби на държавно имущество ”, счита той.


„ Най-лошото в тези среднощни диалози, от които чуваме запис, е, че не се приказва за проблемите на хората - цени, приходи, заплати, пенсии. В тези 4 часа чухте ли думите: българин, жител, приход? ”, попита Свиленски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР