Според мен, поведението на “Има такъв народ” е на една

...
Според мен, поведението на “Има такъв народ” е на една
Коментари Харесай

Радостин Василев: ИТН e като терористична организация, седи в парламента и саботира държавата

Според мен, държанието на “Има подобен народ” е на една терористична организация, която седи вътре в Народното събрание и саботира цялата страна. Срам и срам за хилядите хора, които поддържаха тази концепция. Със сигурност тази партия няма да е част от идващия парламент, съобщи спортният министър в оставка Радостин Василев в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Той и шестима народни представители напуснаха партията и се оповестиха за самостоятелни.

" Аз съм черноглед във връзка с търсене на поддръжка в “Има подобен народ”. Видях ги, когато гласоподаваха през вчерашния ден. Явно са хора, които избират волята на един водач и двамата му чиновници пред бъдещето на България ", сподели още Василев, представен от novini.bg.

Той описа, че от дълго време се е отдръпнал от диалози с сътрудници от парламентарната група на Има Такъв Народ, още на втория ден.
" Единственото нещо, което не мога да приема, е това да поддържа модела, против който сме се борили. Нито ми е обещаван пост, нито съм приемал ", заявява министърът в оставка

Според него, от Има Такъв Народ не желали да мине законът за КПКОНПИ, най-малко с такова усещане той останал от диалозите, на които участвал.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР