Според мен на мястото на паметника на Съветската армия трябва

...
Според мен на мястото на паметника на Съветската армия трябва
Коментари Харесай

Слави Трифонов предлага на мястото на паметника на Съветската армия да има на хан Аспарух

Според мен на мястото на паметника на Съветската войска би трябвало да има монумент на основателя на българската страна хан Аспарух. Това написа във " Facebook " водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

" В София, столицата на България, няма нито един монумент на основателя на България - хан Аспарух. И целият този скандал към паметника на една от дълго време несъществуваща войска, която изобщо не ни е освободила, а напряко ни е поробила, целият този скандал е пъклен комфортен да махнем този безусловно непотребен и изцяло безмислен паметник и като българи да издигнем монумент на най-важния българин - хан Аспарух ", написа Трифонов.

Той показва, че е правил сходна самодейност преди години, само че тя не се е получила и изяснява аргументите:

" Защото администрацията направи всичко допустимо, по всевъзможен метод, с всевъзможни аргументи, да убие тази концепция още в зародиш. Защо? Не знам. Имах възприятието, че административните чиновници не са българи, а византийци. "

" А в този момент дали е допустимо някаква такава концепция да се получи? Ако питате българите дали вместо монумент на Съветската войска е по-добре да има монумент на хан Аспарух, най-вероятно голямата част ще кажат: “Разбира се, че на хан Аспарух ”, разяснява водачът на Има Такъв Народ.

По думите му обаче това най-вероятно няма да стане.

" Явно такива ни е довел тук хан Аспарух. Такива, дето повече обичаме непознати армии, в сравнение с тоя, дето ни е основал. А другояче концепцията е хубава. Питайте всеки българин и вижте какво ще ви каже ", приключва обявата си той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР