Според мен мъжката постъпка беше самият Сашо Морфов да ми

...
Според мен мъжката постъпка беше самият Сашо Морфов да ми
Коментари Харесай

Евгени Будинов отговори на Морфов: Мъжка постъпка е той да ми каже за отстраняването

Според мен мъжката постъпка беше самият Сашо Морфов да ми се обади и да ми го каже и аз взех решение да постъпя по-мъжки от него и да му звънна по телефона. Питах го: " Защо съм отхвърлен? ". Каза, че ме отстранява, тъй като съм член и съм бил народен представител от ГЕРБ.

Аз го попитах: " Сашо, значи ти ме отстраняваш по политически аргументи? " и той сподели: " Да, премахвам те по политически аргументи. Нещо като артист към мен да имаш проблем? Той сподели: Напротив, Гецка. Много те одобрявам като артист, дори ще ми липсваш в представлението ".



Поводът за коментара на Евгени Будинов е отстраняването му от спектакъла " Хъшове " на Народния спектакъл от режисьора Александър Морфов. 

Пред БНТ Александър Морфов съобщи, че публикуваното видео е манипулирано и в него не участват всичките претекстове за отстраняването. Той удостовери, че цени Будинов като актьор, само че по думите му, в тази ситуация ставало въпрос за морални полезности.

" Аз в никакъв случай не съм си и мислил и нямам право да не разрешавам, на който и да било човек да взе участие в законова партия, само че тук става въпрос за морални императиви. Човек, който няма моралните качества, с цел да взе участие в това зрелище, аз имам цялостното право да го отстраня от представлението ", сподели Александър Морфов, режисьор на " Хъшове ".

Морфов съобщи, че това е бил главният претекст за отстраняването на Будинов от " Хъшове ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР