Според мен е редно Асен Василев да дойде и първо

...
Според мен е редно Асен Василев да дойде и първо
Коментари Харесай

Борисов за бюджета: Все още няма да го критикувам

Според мен е редно Асен Василев да пристигна и първо да ни запознае, да каже какво мисли, за какво го мисли, и в случай че го поддържаме, за какво го поддържаме. Така че в този момент правилно няма да го подлагаме на критика бюджета, имаме забележки по него, има браншове, които се вълнуват от този бюджет, само че съгласно мен неналичието на съдружно съглашение - механизъм, изисква първо да беседваме с него, в случай че може да се отстранят забележките - да ги отстраним, и по-късно да понесем дружно отговорност по този бюджет ". Това разяснява от коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разяснява и избора на Илиана Иванова за еврокомисар. " Позицията на ГЕРБ за районен съд Македония, Украйна, законите на Крум Зарков се оцени високо в Брюксел и за това се даде път на нашия претендент за еврокомисар да отиде в Европейския парламент. Тя към момента не е определена, би трябвало да отиде на диалог ", съобщи Борисов.

" Да поздравим Илиана Иванова за това, че Урсула фон дер Лайен я избра за идващ български еврокомисар. Това, че имахме втори претендент в лицето на господин Лорер, демонстрира България какъв брой доста капацитет има за тези условия ", добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР