Според Мая Манолова, ако проф. Н. Габровски има шанс да

...
Според Мая Манолова, ако проф. Н. Габровски има шанс да
Коментари Харесай

Мая Манолова: С номинацията на проф. Н. Габровски Борисов иска да забравим 12-годишното му управление

Според Мая Манолова, в случай че проф. Н. Габровски има късмет да стане министър председател, той ще е " следващата кукла на конци, дърпана от софийските покрайнини на Банкя. " Тя уточни, че държавно управление на ГЕРБ-СДС ще е изменничество към бъдещето на децата и на младите българи.

 

Според Манолова отговорност на Политическа партия е, че за доста хора хартиената формация (ГЕРБ, Българска социалистическа партия, ДПС) с модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи стартира да наподобява допустим за доста хора. Лидерът на Изправи се България разкритикува всички партии от четворната коалиция, в която бяха освен Политическа партия, само че и групата на Нинова, която усвояваше модела на Борисов. Както и Демократична България, които единствено останаха с приказките за правосъдна промяна.

 

Според Лидера на Изправи се България, в случай че не е бил Радев да им даде късмет и да ги хвали, нямаше Продължаваме промяната да създадат никакъв резултат. Но добави: „ Отказвам да приема, че боят, който отнасят Продължаваме промяната следва да легитимира хартиената формация. "

 

„ Президентът е задължен да наложи несъгласие върху връщането на хартията ", уточни Манолова. По думите ѝ не може да се има вяра на Борисов за това по какъв начин ще гласоподават неговите хора, в случай че се наложи несъгласие над закона, тъй като той неведнъж се измята от уговорките си. Мая Манолова дефинира като безумен устрема на ГЕРБ и Движение за права и свободи да си обезпечат 200-300 хиляди гласа от горната страна с хартиената бюлетина. Влизането им в изпълнителната власт би им дало спомагателни механизми и за локалните избори следващата година. Според нея на идващите избори ще има разгром в интерес на брокерите на гласове и това е позорно леке, което Нинова е " лепнала " върху парламентарната си група.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР