Според Маляр въоръжените сили в Бахмутското направление продължават да се

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 81|14.09.2023НОВИНИ

Освободиха ли Андрийвка? Властите в Киев и бойците на “Азов” в спор

.
Заместник-министърът на отбраната Хана Маляр заяви, че отбранителните сили в Бахмутската посока са освободили Андрийвка. Командването на Трета щурмова бригада, от която е част и полка Азов, обаче отрича, предават от "Украинска правда". 

Според Маляр въоръжените сили в Бахмутското направление продължават да се движат напред. На северния фланг врагът се опитва да си върне загубените позиции.


Съобщението й дойде след като тази сутрин Генералният щаб съобщи за напредък на украинските войски южно от Бахмут - в районите на Клещиевка, Андреевка и Курдюмивка в Донецка област.


.

Коментари Харесай

Освободиха ли Андрийвка? Властите в Киев и бойците на “Азов” в спор> -->Реклама / AdsТърси:Четвъртък, 14 Септември 2023, 17:40 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФРОГ-САТИРАФ

Според Маляр въоръжените сили в Бахмутското направление не престават да се движат напред. На северния фланг врагът се пробва да си върне изгубените позиции.

Съобщението й пристигна откакто тази заран Генералният щаб заяви за прогрес на украинските войски южно от Бахмут - в регионите на Клещиевка, Андреевка и Курдюмивка в Донецка област.

.

" Изявлението за завладяването на Андрийвка е погрешно и прибързано. В момента се водят съществени и тежки боеве в регионите Клишчиевка и Андрийвка. Такива изказвания са нездравословни, съставляват опасност за живота на персоналния състав и вредят на осъществяването на бойни задания “, пишат обаче от Трета щурмова бригада. 

По-късно Маляр поправя текста на известието си, премахвайки информацията за освобождението на Андрийвка. 

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР