Според мълвата, Тоби има големи шансове да се установи трайно

...
Според мълвата, Тоби има големи шансове да се установи трайно
Коментари Харесай

Тоби от „Мастършеф“ в битка за тв водеща

Според мълвата, Тоби има огромни шансове да се откри трайно в медията. Някои даже настояват, че тя към този момент води договаряния за своя лична графа там, а също така работи по взаимни планове с Осман и стюардесата Петя.

 

Макар за момента да не е ясно на какви тъкмо предписания ще заложи фризьорката по малкия екран, се мята, че има положителни шансове да притегли зрителския интерес. Прави усещане, че тя притегля интереса даже и на тези, които не са й почитатели, пък и било то единствено поради удоволствието да я одумват.

 

Както към този момент стана ясно, Тоби е една от скандалните някогашни футболни съпруги в страната, която преди години се разведе с футболиста Милен Гамаков поради спекулация с най-хубавия му другар Симеон Славчев, който също беше женен.

 

И защото мнозина се чудят от кое място идва името й, което надалеч не е измежду известните за родния й Бургас, тук е моментът да отбележим, че в действителност същинското й име е Тодорка, а в фамилията си е била наричана Тошка. Тоби почнали да й споделят преди време съучениците й и по този начин преди няколко години тя решила, че може умерено да се подвизава с това име в обществените мрежи. Запознати издават, че напълно скоро ще се прекръсти публично и новото й име ще бъде вписано в документите й за идентичност.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР