Според мълвата, синоптичката Лора Георгиева е в очакване на рожба

...
Според мълвата, синоптичката Лора Георгиева е в очакване на рожба
Коментари Харесай

Синоптичката Лора Георгиева слиза от екран

Според мълвата, синоптичката Лора Георгиева е в очакване на рожба от милионера Лазгин Маджид. На водещата на прогнозата за времето по Нова тв й е все по-трудно да скрие наедрелия си стомах. Съвсем скоро ще й се наложи да слезе от екран, с цел да се посвети на майчинството.

Припомняме, че от първия си брак брюнетката има 11-годишна щерка, до момента в който настоящият й мъж няма други наследници.

Лора живее от година и половина под един покрив с богаташа, който е наследник на притежателя на компания „ Самекс “, оперираща заведенията за хранене KFC и „ Доминос “ в България. Лазгин, който е на 40, от дълго време напирал за правоприемник. Както е известно, той е от сирийски генезис, а във семейството му съществува неписано предписание дамите да раждат доста деца. Типичен образец за това е брат му Ариф, който има един наследник и три дъщери от брачната половинка си Жасмина, по-известна като Жаси от „ Сделка или не “. Блондинката, сходно на Гущерова, забременява през година-две. Предвид, че Лазгин изостава с наследниците, му е време да навакса, разясняват хора от близкото му обграждане.

Той имаше връзка с някогашната на Благо Джизъса – Христина, която продължи 7 години. През това време двамата с гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, само че последната им раздяла се оказа дефинитивна. На този стадий не е известно дали тя има нов човек до себе си. Дългокраката хубавица не случи на подобаващ мъж и към днешна дата работи като масажистка, разкри най-хубавата й другарка – фолк певицата Алисия, която предложи горещо услугите й.

Както е известно синоптичката Лора от много време излиза единствено със заможни господа и актуалната й връзка не прави изключение. Тя има два провалени брака зад тила си, само че е подготвена още веднъж да надене халка на безименния си пръст. Георгиева излизаше с предприемача Паскал Дойчев – строителен подхващат и притежател на най-голямата верига фитнеси в страната, „ Пулс “. Романтичните им връзки обаче не просъществуваха дълго и скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин.

Дъщерята на Лора – Мишел, която е на 11 години, е плод на любовта й с починалия Борислав Манджуков – варненският милионер шарлатанин, разстрелян на столичния бул. „ България “ през 2014 година След убийството му хубавицата остава сама с бебе на ръце и се връща в родния си град Казанлък. Едва 3 години по-късно се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, срещнала втория си брачен партньор Деян Дачев – още веднъж заможен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. За прочут интервал Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко сред тях вървеше безпрепятствено, само че преди 2 лета стана ясно, че тихомълком са се развели.

Когато остана отново сама, синоптичката направи профилите си в обществените мрежи обществени и се зае да си търси нов дом, което не й лиши доста време.

В този интервал се заприказва, че излиза с Ангел Ангелов – притежател на известна марка за пилешко месо и на лечебните заведения „ Аджъбадем “, който пък е някогашен гадже на колежката и Никол Станкулова. Явно връзката и с Ангел не е потръгнала, тъй като през днешния ден Лора има нов мъж в живота си и той още веднъж не е инцидентен човек. Говори се, че Лазгин радвал хубавицата със скъпи дарове и никак не пестял средства, с цел да я глези.

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора е печелила огромен брой титли от разнообразни състезания за хубост. През 2007 година тя става „ Царица Роза “ на Казанлък. Първото място й носи пътешестване до Япония, обезпечено от посолството у нас. След триумфа си на състезанието брюнетката осъществя фантазията си да следва публицистика в Софийския университет и незабавно стартира да стажува в разнообразни медии.

Първо работи като кореспондент в състезателен уебсайт, след това като водеща на спортните вести по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване с гимнастичката Симона Пейчева. По това време се снима и в дръзка еротична фотосесия за неизлизащото към този момент мъжко списание „ Максим “.

Георгиева се причислява към екипа на Нова тв през 2020 година Казва, че е доста удовлетворена от работата си там, тъй като това е още една сфера, в която желае да се развива. Заради бременността й обаче ще се наложи да слезе от екран за неопределен срок.

Известно е, че синоптичките на Нова тв постоянно забременяват. Мулатката Стефани Обадяру да вземем за пример напусна медията малко преди да роди сина си. Никол Станкулова и Гери Малкоданска също бяха в майчинство едновременно. В един миг сътрудниците им се майтапиха, че на работа ще остане единствено Николай Василковски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР