Според лидера на БСП Корнелия Нинова меморандумът, предлаган от ПП-ДБ,

...
Според лидера на БСП Корнелия Нинова меморандумът, предлаган от ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Нинова: Меморандумът е позор, сглобката съществува, за да си делят постове

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова меморандумът, предлаган от ПП-ДБ, е срам и демонстрира, че сглобка съществува, с цел да си разделят постове.

Това е меморандум на позора на " Продължаваме Промяната - Демократична България ". Партиите, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, арестуваха Борисов и щяха да сменят модела на ръководство, в този момент оферират същия модел и на Борисов - 50 % от страната. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова.

По думите на Нинова меморандумът е признание, че сглобката съществува само, с цел да разпределя постове. Тези хора се събраха само, с цел да си разпределят страната и да я овладеят през регулатори и Висш правосъден съвет, ето го доказателството - документално, уточни Нинова. Относно регулаторите Нинова разяснява, че в регулаторите не би трябвало да има политически фигури, с цел да са самостоятелни. Тези регулатори управляват цялата стопанска система и всички публични връзки, там би трябвало да има самостоятелни и честни хора, добави Нинова.

Няма нито ред за политики, за хора, за опазване на здравето, разяснява тя.

Нинова добави, че меморандумът е доста гласовит пестник за Бойко Борисов. Ако въобще ГЕРБ седнат на договаряния по този меморандум, значи, че той е " сложил на колене " партията си пред ПП-ДБ. Единственият излаз от тази обстановка е избори две в едно, безапелационна е Нинова.

Тя отговори негативно на въпрос дали представители на левицата са взели участие на конгрес в Москва.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР