Според Лена Бориславова спешната смяна се наложила, защото се появила

...
Според Лена Бориславова спешната смяна се наложила, защото се появила
Коментари Харесай

Дано някой не си е дарил заплатата: След няколко часа Петков смени сметката

Според Лена Бориславова незабавната промяна се наложила, тъй като се появила опорка, че остарялата сметка е сбъркана
Банковата сметка за дарения по една заплата за оръжия за Украйна към този момент не е настояща. VDU 0515 Kiev; IBAN: UA133223130000025203000000021; SWIFT: EXBSUAUX, оповестена от премиера Кирил Петков преди 6 часа, беше заменена към 22:00 часа. Новата сметка министър-председателят пусна на фотография, само че без никакво пояснение.



Смяната идва след въпроси в обществените мрежи за произхода на сметката. Писателят Григор Лилов уточни, че банковата сметка попада само отстрани в обществената мрежа от Нигерия.

В коментар в обществените мрежи под пост на Теодор Михайлов, Лена Бориславова съобщи, че и двете сметки били подадени от украинското посолство.

На въпрос за какво е трябвало сметката да се сменя без никакво пояснение, Бориславова продължава: „ Защото стартира тази опорка с подправената сметка. Утре посолството ще разгласява и двете сметки - с цел да са спокойни всички “.

Освен това Бориславова декларира, че критиците на Петков повтаряли опорки.

Тя развенчава и изказванието на Петков, че той започвал акцията. „ Как съгласно вас избрахме сметката? Поискахме информация от посолството им “, написа тя.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР