Според лекарите от болницата в Омск Алексей Навални не е

...
Според лекарите от болницата в Омск Алексей Навални не е
Коментари Харесай

Навални не е в състояние, което позволява да бъде транспортиран

Според лекарите от болничното заведение в Омск Алексей Навални не е в положение, което разрешава той да бъде превозен. Това съобщи Иван Жданов, юристът на неправителствена организация на опозиционера Фонд за битка с корупцията, съобщи Българска телеграфна агенция.

"В болничното заведение отхвърлят Алексей да бъде превозен. Позицията на болничното заведение е, че положението му не разрешава той да бъде превозен ", написа Жданов в "Туитър ".

Евентуалното решение за превозване на Навални ще бъде взето от медицински съвет, оповестиха за ТАСС от Министерството на здравеопазването на Омска област.

Съпругата на съветския опозиционен водач Юлия го посети в реанимацията на болничното заведение в Омск, където той е настанен. Навални е в кома, в устойчиво положение и на апаратно дишане.

Руската полиция разпитва хора от близкия кръг на Навални и чиновници на летището в Томск, откъдето той е изхвърчал рано тази заран за Москва. По време на полет му е прилошало и самолетът е направил изключително кацане в Омск. Според говорителката на Навални Кира Ярмиш той е бил токсичен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР