Според критици, Благословете Юда е предварително обречена на успех, не

...
Според критици, Благословете Юда е предварително обречена на успех, не
Коментари Харесай

Хитовата писателка Мария Лалева представи новата си стихосбирка

Според критици, " Благословете Юда " е авансово обречена на триумф, освен поради гения на Мария, само че и поради тези, които живеят с думите й. На премиерата довечера - актьорите Неда Спасова и Владо Карамазов направиха лиричен разговор с новите ѝ стихове.


Дебютният разказ на Мария Лалева " Живот в скалите " изкачи и се задържа месеци на върха на класациите за най-продавана книга. Сега тя още веднъж зарежда читателите си с позитивна сила и любов към новата си стихосбирка " Благословете Юда ". Мария от дълго време се е трансформирала в запазена марка на актуалната ни литература. Тя има личен темп. Тя има и силата,която се желае да благословиш предателя си и съгласно нея - това зависи от теб самия.
Мария Лалева - публицист: Да счупиш тези клишета, които ти пречат, тези модели в главата, които от време на време те спъват и да пребориш гнева, да пребориш страха това в действителност е победа над себе си и по тази причина да благословиш предателя е най-голямата победа над самия теб. Владо Карамазов - артист: Винаги когато мога бих подкрепял българската лирика, тъй като за мен нългарсаката лирика е едно от най-хубавите неща в нашето изкуство. Неда Спасова - актриса: Стиховете ѝ имат темп имат рима имат логичност тя е запазила класическата форма на поезията, която аз доста одобрявам.
Мария Лалева показа, че желае за миг да се отдръпне от шума към книгите й, само че и разкри, че с екипа си работи по кино сюжет на " Живот в скалите ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР