Според крипто анализатора Rekt Capital Биткойн (BTC) е излязъл от

...
Според крипто анализатора Rekt Capital Биткойн (BTC) е излязъл от
Коментари Харесай

Ето защо нивото от $65,000 е толкова важно за Биткойн

Според крипто анализатора Rekt Capital Биткойн (BTC) е излязъл от рисковата зона и е навлязъл във етапа на повторна акумулация, както е маркирано в обява в X на 11 май.

Анализът на Rekt Capital демонстрира, че Биткойн сполучливо се е ориентирал в корекцията след халвинга, евентуално напускайки рисковата зона в границите на два дни.

Правейки паралели с цикъла след халвинг през 2016 година, където BTC видя три мечи поглъщащи светщи в границите на 21 дни, Rekt Capital допуска, че сходен модел се е появил през 2024 година, намеквайки за вероятен завършек на корекцията на Биткойн.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува за $60,509, отбелязвайки спад от 5.61% през последната седмица.

Анализът на данните от Hyblock разкрива магнитна зона към равнищата на разпродажба, което демонстрира евентуалните придвижвания на цените. Магнитната зона, изобразена в синьо, значи високи равнища на ликвидност и допуска краткосрочна ценова цел от $65,065, в случай че Биткойн претърпи отскок.

Освен това делтата на кумулативното равнище на разпродажба (CLLD) сега е негативна, което демонстрира увеличение на ликвидациите измежду късите позиции, което евентуално може да бъде възходящо за цената на Биткойн, в случай че се резервира.

Допълнителни прозрения от индикатора Hodler Net Position Change на Glassnode допускат прекосяване от взимане на облага към струпване измежду дълготрайните вложители.

Дългосрочните притежатели купиха 26,990 BTC на 10 май, което демонстрира прекосяване към акумулация. Тази наклонност на струпване, в случай че се резервира, може да поддържа търговията с Биткойн над $60,000 в близко бъдеще, насърчавайки удобна вероятност за дълготраен прогресивен подтик.

Въпреки тези позитивни знаци се предлага нараснало внимание, защото Rekt Capital допуска, че Биткойн може да претърпи в допълнение придвижване надолу през идващите два дни, преди евентуално да стартира последователно нанагорнище.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР