Според кралски експерт кралското семейство може да не е в

...
Според кралски експерт кралското семейство може да не е в
Коментари Харесай

„Кралските“ обиколки на принц Хари и Меган може да наложат намеса Експерт предупреждава

Според кралски специалист кралското семейство може да не е в положение да попречи на принц Хари и Меган Маркъл да подхващат по-частни задгранични обиколки, само че сигурно могат да се намесят в проектите на двойката. По-рано този месец херцогът и херцогинята на Съсекс отпътуваха за Нигерия за тридневно посещаване, където разпространяваха Invictus Games, посетиха учебно заведение и инспектираха боен церемониал - действия, които повтаряха тези от цялостното кралско турне.

Въпреки напускането им от формалните кралски отговорности през 2020 година, с цел да преследват живота си в Съединени американски щати, двойката продължава да се занимава с сходни действия. Те също по този начин са съумели да натрупат милиони посредством частни инициативи, в това число автобиографията на Хари „ Spare “ и тяхната поредност Netflix.

Том Сайкс, кралският редактор на The Daily Beast, реши обстановката, като сподели: „ Навсякъде, където отидоха в Нигерия те бяха посрещнати като кралски особи, които не могат да ги спрат да вършат повече обиколки, само че правителствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР