Според Коммерсантъ, руската и американската делегации са се срещнали в

...
Според Коммерсантъ, руската и американската делегации са се срещнали в
Коментари Харесай

Шефовете на руското и американското разузнаване преговарят в Анкара

Според „ Коммерсантъ ”, съветската и американската делегации са се срещнали в Анкара през вчерашния ден, въпреки че представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че не може нито да удостовери, нито да отхвърли информацията.

Директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин води съветската делегация, шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс – американската. Той евентуално ще повдигне въпросите за нуклеарните закани и арестуваните в Русия американци.

Смята се, че диалозите, които не са оповестени обществено, са реакция на обстоятелството, че съветски дипломати и публични лица предходната седмица желаеха пет пъти договаряния с Украйна, като в това време съветската войска напусна Херсон.

Руското външно министерство двукратно повтори, че е готово за дипломатическо споразумяване на 9-месечния въоръжен спор " без предварителни условия ". Според говорителката на съветското дипломатическо ведомство Мария Захарова, Москва е подготвена да „ договаря, като вземе поради действителността, обрисувала се сега “.

Официален Киев обществено отхвърли договаряния, само че европейски дипломати споделиха пред The ​​Wall Street Journal (WSJ), че при последното си посещаване...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР