Според китайския хороскоп покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият

...
Според китайския хороскоп покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият
Коментари Харесай

Това са символите и цветовете, привличащи пари и късмет в годината на Дракона

Според китайския хороскоп настойник на 2024 година ще бъде Зеленият дървен змей. Новата година ще бъде и високосна, заради което е значимо да привличаме шанс и благоденствие. А това може да стане посредством избрани знаци, които, съгласно китайците, ще зарадват Дървения змей.

Какви знаци можете да употребявате, с цел да привлечете шанс в годината на Зеления змей, споделя астрологът Мария Пион, представена от Glasnews.bg.

Зелен и червен цвят

Носете червени или зелени облекла, защото тези цветове ще бъдат главните в годината на Зеления дървен змей. Червеното символизира сила, пристрастеност и увереност, до момента в който зеленото се свързва с естетика и разцвет.

" Златни " плодове

Поставете фруктиера с портокали, мандарини или райска ябълка на видно място, тъй като сладките златисти (оранжеви) плодове притеглят Дракона.

Декорации

Поставете зелени украшения в дома си като зелени свещи, възглавници, килими и други украшения. Това ще сътвори атмосфера на наслада и позитивизъм.

Изображения на дракони

Поставете изображения на дракони в разнообразни елементи на вашия дом. Драконът в китайската просвета символизира мощ, шанс и разцвет.

Благоприятни китайски знаци

Възползвайте се от китайските знаци за шанс като " Фу " (щастие), " Лу " (просперитет) и " Шоу " (дълголетие). Можете да ги употребявате в бижута, картини или други декоративни детайли.

Цветя и растения

Поставете зелени растения и цветя като бамбук или орхидеи в дома си. Тези растения се считат за знаци на шанс и дългоденствие.

Традиционна китайска кухня

Пригответе обичайни китайски ястия, които се смятат за знак на шанс, като патладжан, гъби, ориз и риба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР