Според китайските разбирания и вярвания, змията е животно, което символизира

...
Според китайските разбирания и вярвания, змията е животно, което символизира
Коментари Харесай

Китайски хороскоп за годината на змията

Според китайските разбирания и вярвания, змията е животно, което символизира мъдростта. На нея се приписват качества като непримиримост и проницателност, възприятие за комизъм, чувство за мярка, определяна е като изискана, обичаща лукса. Според китайците мъдростта идва от обстоятелството, че змията обича да мисли дълго, приказва рядко и малко, само че постоянно знае какво да каже и по кое време да го направи.

Много спокойна и доста плавна и непрекъсната в решенията и постъпките си. Умее да позволява комплицирани въпроси и съвсем постоянно да взема вярното решение. Много всеотдайна и добър другар, подготвена е да стига до крайности в случай че доста държи на другар. Обича да преекспонира.

Парите постоянно са били част от нея – тя има толкоз колкото и трябват, а в случай че няма знае по какъв начин да ги откри, не обича да дава назаем. На пръв взор може да наподобява много мързелива, мудна и мързелива, само че има ли ясна цел никой и нищо не могат да я спрат.

Годината, която чакаме ще настъпи на 10.02.2013 година тази година се обрисува много променлива – належащо е да си вършим проекти от рано, само че е добре и да държим нещата под надзор, тъй като за секунди могат да се променят.

 Работа в офис

През 2013 година би трябвало да доминират хубавите и светли мисли. Следващата година съгласно китайския хороскоп ще ни донесе доста промени, няма да се усещаме постоянни. По китайския хороскоп е годината не просто на змията, а на черната водна змия – това е шестият знак в азиатския зодиак. В западните зодии се равнява на Дева. Елементът на черната змия е огън.

В работен аспект би трябвало да бъдем бдителни – да прочитаме всичко, под което е належащо да си сложим подписа, да се опитаме да изградим здрава и спокойна среда в офиса.

Действайте като змията уверено, само че доста надълбоко премислено. За някои ще има ново начало – символизира промяната на кожа при змията. Избягвайте да взимате пари назаем и се отдавайте по-често на приятни неща – за душата и за интелекта.

Опитвайте се да действате, както работи змията – обмисляйте решенията си и предприемайте стъпките една по една – направете си собствен личен проект, който да следвате. Не се разкривайте пред всеки, не наричайте всеки другар и не загърбвайте всичко в случай че се влюбите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР