Според Кирил Петков, ако подаде оставка, Възраждане идва на власт.

...
Според Кирил Петков, ако подаде оставка, Възраждане идва на власт.
Коментари Харесай

Костадинов: Ако Кирил Петков подаде оставка, Възраждане идва на власт

" Според Кирил Петков, в случай че подаде оставка, Възраждане идва на власт. За първи път сме на едно мнение с министър-председателя. "

Така Костадинов от " Възраждане " разяснява изтеклия запис от срещата на Кирил Петков с превозвачите.

Петков изяснява, че повода за внезапното повишаване на горивата и енергийните услуги е обвързвано със тактика на Русия, задействана още през август 2021 година като подготовка за войната. 

" Това, което наподобява като обособени рецесии, в действителност е една рецесия. Руската страна съумя да я провежда, тъй че когато има военни дейности, европейските държавни управления да не могат да мръднат ", споделя той, съобщи Булевард България. 

След като чува ултиматума за оставките на Василев, Караджов и Събев, Кирил Петков дава отговор, че това ще докара до рухване на цялото държавно управление. 

" Логично е да помислим какво значи това. Означава длъжностен кабинет, последващи избори, композиция от " Възраждане ", всякакви други новородени партии, шансът за някакво държавно управление е близо до нула. Или в случай че е такова държавно управление, май България ще плаче. Единствената причина, за която още съм стимулиран да съм тук, е тъй като в случай че влезем в този сюжет, като българин не мога да си го разреша. Аз също съм бил на митинги.

" Единствената причина да съм тук, е, че ми писна България да се развива по този метод и в случай че желаете да си подадем ръка, ще се опитаме да си подадем ръка и да действаме. Ако желаете трите оставки, продължавайте, спрете центъра, може би ще извършите най-голямата услуга на нас тримата. По-ужасна роля в този миг в България не мисля, че има като позиция. Единствената причина да съм тук е, че виждам просто по какъв начин страната пропада ", споделя Кирил Петков. 

Той разяснява, че " всеки гледа за себе си ", като дава образец с държанието на зърнопроизводителите ( " желаят да си изнесат зърното на макс тъй като цените са доста високи " ) и настояванията на работодателите за обезщетения за високите цени на тока. 

" Има една липса на групово мислене като цяло. Честно ви споделям, в случай че си мислите, че ГЕРБ ще се върне на власт и ще оправи нещата... това, което заварихме в Министерство на вътрешните работи бранша - 2/3 са на ТЕЛК, инвалиди. Отбраната - множеството са пенсионери. Здравеопазването - големи дупки... ", споделя той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР